Dating i Norge på nettet

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Norske datingsider er populært

Nettdating er utrolig populært, og hvert eneste år finner hver 10. nordmann kjærligheten på nettet. Det svarer faktisk til at nesten hvert tredje parforhold er et direkte resultat av dating på nettet. Til tross for at det er en del nordmenn som benytter seg av utenlandske datingsider, så er det ingen tvil om at det er de norske datingsidene som er hovedaktøren. Tallet er stigende, og det er antallet av norske nettsider for online dating også. Det kan derfor være ganske vanskelig å vite hvilken side man skal velge: om du skal velge en betalingsside, eller om du skal velge en side for gratis dating online, som for eksempel vår.

Hvorfor nettdating?

Nåtidens digitalisering er en viktig årsak til at dating på nett er så populært. Vi bruker internettet til alt, så hvorfor ikke også til dating? I tillegg har vi det veldig travelt for tida, og de aller fleste av oss ville med glede stappe et par ekstra timer inn i døgnet for å rekke alt som skal til. Derfor prioriterer flere og flere å tilmelde seg nettdatingsider som vår, i stedet for å jakte på kjærligheten der ute i ”den virkelige verden”. Det er kjappere og enklere å danne seg et overblikk online når tiden endelig tillater det. Når du har opprettet en profil hos oss, så kan du sitte behagelig hjemme i sofaen – eller være på farten – og kikke nærmere på alle de profilene vi har, og se om det er noen som er den helt perfekte matchen. Profilene gir innsikt i hvem menneskene bak profilene er, hva som interesserer dem, og hva de er på jakt etter. Dessuten er det utrolig mye enklere å ta det første skrittet ved å kontakte den du syns er interessant via en tekst mens du sitter der hjemme bak skjermen, i stedet for å gå over til en helt fremmed ute på byen.

Opprett din egen profil

Et godt nettdatingtips er å bruke litt tid på å lage en ordentlig profil. Her skal du skrive litt informasjon om deg selv, og laste opp et fint bilde av deg selv. Det kan også være en god idé å gi andre et lite innblikk i hva du leter etter, men husk å ikke være for spesifikk, siden det kan skremme bort potensielle muligheter. Det er ikke sikkert at den kommende kjæresten din behøver å ha brunt hår og brune øyne. Det er mer relevant å vite at du for eksempel søker kontakt med mennesker i alderen 25-35 år. På den måten lar du folk vite at de gjerne må hoppe over profilen din hvis de ikke passer innenfor rammene – og dermed slipper man å kaste bort unødvendig tid.

En av Norges beste online datingsider

Det finnes flere gratis datingsider på nett, og vi er ikke blyge for å si at vi er en av de aller beste. Det er i hvert fall de tilbakemeldingene vi får fra mange av de fornøyde medlemmene våre. En av de viktigste årsakene til dette, i tillegg til at vi har så mange profiler, er at du kan finne noen som bor nær deg. Du kan selvfølgelig finne flotte singler over hele Norge, men det er ingen tvil om at kjærligheten har de beste vilkårene hvis dere ikke bor i hver deres ende i vårt langstrakte land. Uansett hva, så er det du som bestemmer hos oss. Så hva venter du på? Kom i gang og kom eventyret i møtet. Registrer deg hos oss og finn kjærligheten!

Populære sider