Hvordan få han til å falle for deg

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Få ham til å falle for deg

Er du håpløst forelska i en mann som ikke gjengjelder følelsene dine? Det er håp der ute, og her kan du kikke nærmere på en håndfull tips som kan få han til å bli interessert i deg. Selvfølgelig kan du ikke bare tvinge noen til å bli forelska i deg, men med noe få enkle triks kan du faktisk forbedre oddsene dine for at han faller for deg. Det er til og med vitenskapelig bevist. Så hva er det verste som kan skje? Bare kast deg ut i det, og bruk øynene!

Se ham i øynene

I en undersøkelse har psykologen Zick Rubin funnet ut at man kan måle kjærligheten ved å se hvor mye et par kikker på hverandre. Normalt ser folk kun på hverandre cirka 30–60 prosent av den tiden de snakker sammen. Men forelskede par ser på hverandre 75 % av tiden. Den viten kan du utnytte. Hvis du får ham til å ville ha deg, kan du nemlig narre hjernen hans til å tro at han også er interessert i deg, hvis du ser ham i øynene 75 % av tiden du snakker med ham. Hvis du gjør det, begynner hjernen hans å utskille hormonet phenylethylamin (PEA). Dette er et stoff som er beslektet med amfetamin, og som blir utsondret i nervesystemet når vi forelsker oss. Jo mer PEA som strømmer rundt i blodet på ham, jo mer sannsynlig er det at han forelsker seg i deg.

Hold blikket ekstra lenge

En annen ting psykologen Zick Rubin har oppdaget, er at forelskede mennesker er treige til å se bort fra hverandre, enn andre mennesker er. Og den teknikken kan du også bruke for å få en mann forelsket i deg. Se ham du er interessert i dypt i øynene, og hold blikket også etter at han har snakket ferdig, eller selv om en annen bryter inn i samtalen. Når du til slutt tar blikket bort fra øynene hans, så gjør det treigt og seigt, som om blikkene deres var klistret sammen med varm karamell. Det får hans PEA-nivå til å gå helt amok.

Send lange blikk også når andre snakker

Hvis du er for sjenert til å kikke på din utvalgte, kan du også prøve å gjøre det litt mer diskret. Vend blikket mot den som bryter inn i samtalen deres, og send så din utvalgte et blikk hver gang den andre avslutter en setning. Det er en undersøkende gest – du sjekker hvordan han du er interessert i reagerer på det som har blitt sagt, og dermed får han vite at du er mer interessert i ham enn den andre som har trengt seg inn i deres lille sfære. Hvis det hele blir litt vel intimt med intense blikk, så kan du bryte det hele opp litt med en morsom bemerkning. Menn har mange merkelige sjekkereplikker, så hvorfor skulle du ikke også komme med en eller to også?

Juks deg til store pupiller

Forskere viste en gruppe menn to forskjellige bilder av den samme kvinnen. Den eneste forskjellen var at pupillene hennes var forstørret på det ene bildet. Mennene syntes kvinnen med de store pupillene var dobbelt så attraktiv som henne med de alminnelige pupillene. Resultatet var forresten det samme, da de gjorde det samme forsøket med kvinner som så på menn. Du kan ikke bare bestemme deg for å ha store pupiller, men du kan skape rammene og betingelsene for at de utvider seg. Du kan for eksempel dempe lyset. Pupillene utvider seg når lyset blir svakere, og det myke lyset gir også et penere ansikt. Pupillene utvider seg også hvis du ser på noe du liker. Derfor er øynene dine sikkert allerede som to dype og mørke tjern i skogen når du ser på ham. Men du får enda større pupiller hvis du kikker på den delen av ham du liker best.

Populære sider